Aanmelden

Woensdag 13 december 2017.

Natuurbeheer en bomen.
Het kan al best koud zijn in december maar toch gaan we naar buiten! Doe kleren aan die je goed warm houden. We gaan op een bijzondere manier naar de startplaats van de activiteit van vanmiddag. Bello het treintje brengt ons er vanaf het Buitencentrum naartoe!
De activiteit die we gaan doen, houdt je ook warm. We gaan met een paar grote (wijze) mannen van het IVN onderhoud plegen aan de heide. Eerst gaan ze vertellen waarom jullie zo nodig zijn bij het onderhoud. Kan dat niet door een machine gedaan worden? Of door dieren? Misschien voel je je wel de schaapjes van de dag!
Na die uitleg gaan we lekker actief boompjes zagen en trekken. Hoe dat precies gaat hoor je daar. Het lijkt ons een mooie activiteit waarin we vast ook nog wel iets warms te drinken krijgen.

P.S. Deze activiteit kan ook heel goed door meiden gedaan worden, dus laat je niet afschrikken! Het wordt leuk en gezellig.

Waar: Buitencentrum
Aanvang: 14:30 uur

Graag even aandacht voor:

  • Er is plaats voor 20 kinderen. Vol is vol.
  • Wij hebben graag dat je je voor iedere activiteit aanmeldt. Dan weten we namelijk hoeveel kinderen er komen. Elk kind dat wil deelnemen graag afzonderlijk aanmelden.
  • In verband met de organisatie van de activiteit kun je je aanmelden tot en met zondag 10 december 2017.
  • Graag drinken meenemen en stevige schoenen of laarzen aantrekken. En eventueel een regenpak als het erg nat is in het bos.
  • We verzamelen bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal.

Klik hier om je op te geven voor deze activiteit.

Kosten voor één activiteit: € 2,50

Het jaarprogramma vind je hier.

Reageren is niet mogelijk